Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Piese de schimb blender   banner

Piese de schimb blender

Găsiți cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru blender dumneavoastră.

Eu caut
Alege produsul
potrivit pentru mine
Blender Alege aparatul tău
Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Cauți o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru blender (sau mini tocător)? Putem furniza mai mult de 555 blender produse, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege marca blender, categoria produsului tău sau vizualizează produsele noastre populare blender.

Alege marca blender

Prezentare generală a tuturor mărcilor

Produse blender populare

Piese de schimb și accesorii pentru blender de la FixPart

Doriți să comandați piese de schimb sau accesorii pentru blenderul dumneavoastră? De exemplu, o cană de blender, un capac de blender, un bol de amestecare pentru blender sau un cuțit de blender? FixPart are o gamă largă de piese și accesorii pentru blendere. Suntem mândri că FixPart vă poate oferi aceste piese și că vă puteți folosi aparatul mai mult timp cu ele. Acest lucru este bun pentru mediu, dar și pentru portofelul dumneavoastră. Avem multe piese originale, dar și piese de schimb sau piese de imitație pentru blenderul dumneavoastră. La FixPart puteți comanda rapid cele mai bune piese de schimb și accesorii dintr-un sortiment imens.

Blenderul este un aparat de bucătărie care este adesea folosit pentru prepararea smoothie-urilor și a supelor. Blenderul face piure și amestecă într-o clipită ceea ce se aruncă în el. Prin urmare, este enervant dacă blenderul nu mai funcționează din orice motiv. Lamele tocătorului se pot uza sau rupe, capacul blenderului se poate pierde sau bolul blenderului se poate sparge. Nu este necesar să cumpărați imediat un blender nou, deoarece FixPart oferă o gamă largă de piese de schimb pentru blender. Printre mărcile bine cunoscute care produc mixere se numără Philips, Moulinex, Tefal, Kenwood și Bosch. Dacă nu reușiți să găsiți piesa de schimb dorită pentru blenderul dumneavoastră? Atunci vă rugăm să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Despre mixere

Blenderul a fost inventat de Stephen Poplawski în 1922. Înainte ca blenderul să fie produs, oamenii foloseau o sită pentru a face piureul. Un blender staționar este format dintr-un vas de blender cu lamele metalice rotative în partea de jos. Lamele sunt acționate de un motor electric. De obicei, motorul poate fi setat la diferite viteze.

Mărci de blender la FixPart

La FixPart puteți comanda multe piese pentru blenderul dumneavoastră. Bineînțeles că aveți multe mărci diferite de blender. Avem piese de schimb disponibile pentru aproape toate mărcile. Avem piese de schimb pentru blendere Kitchenaid, piese de schimb pentru blendere Philips și piese de schimb pentru blendere Magamix. Avem, de asemenea, piese de schimb pentru blendere Princess, piese de schimb pentru blendere Kenwood și piese de schimb pentru blendere Smeg.

Piese pentru blender

Există multe piese diferite care se pot strica într-un blender. Acestea includ piese mici, cum ar fi un inel de etanșare, dar și piese mai mari, cum ar fi lama. Toate aceste piese libere sunt disponibile la noi. Avem, de asemenea, răzătoare, cupe de măsurare, suporturi și carcase. Astfel, veți găsi întotdeauna piesa potrivită.

Garnituri pentru blender

Blenderul are adesea o garnitură sau un inel de etanșare. Aceasta se găsește adesea în capac. Garnitura asigură închiderea corectă a bolului de amestecare. Fără garnituri, blenderul poate avea scurgeri. Bineînțeles că doriți să preveniți acest lucru. În cazul în care garnitura se rupe, este important să o înlocuiți. La FixPart puteți comanda o nouă garnitură foarte ușor și rapid.

Lama blenderului

Un blender folosește un cuțit. Lama asigură că fructele sau alte alimente pe care le puneți în blender sunt pasate. Bineînțeles că un blender nu funcționează fără un cuțit. O lamă se poate rupe dacă puneți alimente prea tari în blender sau dacă îl scăpați în timp ce îl curățați. Puteți comanda noi cuțite de blender de la noi ușor și rapid.

Boluri de amestecare pentru blender

O altă parte esențială a blenderului este bolul de amestecare. Bolul blenderului este locul în care se amestecă toate produsele pentru supa sau smoothie-ul dumneavoastră. Din păcate, se poate sparge și bolul blenderului. Puteți comanda de la noi un bol de amestecare nou pentru aproape toate mixerele. De multe ori, mâine veți avea acasă un bol nou. Astfel, nu mai trebuie să rămâneți fără blender.

Serviciul de FixPart

Avem aproape toate produsele în stoc, astfel încât putem asigura o livrare rapidă. De obicei, acest lucru înseamnă că comanda dvs. va fi livrată a doua zi. Pentru noi, satisfacția clienților este foarte importantă. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, ne puteți contacta prin e-mail la suportclienti@fixpart.ro. De asemenea, este posibil să completați formularul nostru de contact. Adesea, răspunsul la întrebarea dumneavoastră va fi primit în câteva ore!

Copac

FixPart a plantat deja 646 copaci

Copac

14% până la următorul copac

FixPart lucrează împreună cu Repair Cafe și TreesForAll pentru un viitor mai verde. Vezi toate inițiativele noastre sustenabile și contribuie cu comanda ta.

Unde pot găsi numărul modelului?
Blender Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.