Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Piese de schimb prăjitor de pâine   banner

Piese de schimb prăjitor de pâine

Găsește cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul tău.

Eu caut
Alege produsul
potrivit pentru mine
Prăjitor de pâine Alege aparatul tău
Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Cauți o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru prăjitor de pâine (sau toaster)? Putem furniza mai mult de 477 prăjitor de pâine produse, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege marca prăjitor de pâine, categoria produsului tău sau vizualizează produsele noastre populare prăjitor de pâine.

Alege marca prăjitor de pâine

Prezentare generală a tuturor mărcilor

Produse prăjitor de pâine populare

Piese și accesorii pentru prajitor de paine

Căutați piese pentru prajitor de paine? Cu gama largă de produse FixPart, veți găsi și dumneavoastră piesa sau accesoriul de care aveți nevoie! FixPart vinde peste 15.000.000 de piese de schimb și accesorii de la peste 2.000 de mărci pentru peste 1.000.000 de aparate. De la piese de schimb pentru un prăjitor de pâine Smeg la piese de schimb pentru un aparat de aer condiționat Beko. La FixPart veți găsi toate piesele de care aveți nevoie pentru a vă repara aparatul. Încă vă lipsește ceva pe site-ul nostru? Raportați-o prin intermediul formularului nostru de cerere. Vom încerca să vă ajutăm cu problema dvs. astfel încât aparatul dvs. să revină rapid la normal!

Despre prăjitorul de pâine

În zilele noastre, nu trebuie să vă așezați la un sandviș lipicios. În loc de un sandviș lipicios, vă puteți bucura de o pâine perfect prăjită. Astăzi, prăjitorul de pâine inventat în 1893 este mai mult decât un simplu prăjitor de pâine. Dispozitivul a fost inventat de scoțianul Alan MacMasters. În 1905, Albert Marsh a dezvoltat firele de încălzire din nichel-crom constând dintr-un aliaj de nichel-crom. Acestea sunt folosite și astăzi în prăjitoarele de pâine. Efectul "pop-up", care aruncă automat sandvișurile din prăjitor, a fost brevetat de Charles Strite în 1919. De-a lungul anilor, prăjitorului de pâine i s-au adăugat din ce în ce mai multe funcții în afară de cea de prăjire a pâinii. Puteți, de asemenea, să puneți pâinea congelată direct în prăjitor, există o funcție specială pentru asta. Unele prăjitoare de pâine vă permit, de asemenea, să prăjiți o parte a unei felii de pâine sau un covrig. De asemenea, puteți folosi anumite cleme de prăjit pentru a face un sandviș prăjit cu un prăjitor de pâine. Există, de asemenea, prăjitoare de pâine cu ecran tactil care vă permit să alegeți setările pentru modul în care doriți să vă prăjiți pâinea. De exemplu, puteți alege complet negru, ușor prăjit sau frumos rumenit.

Repararea prăjitorului de pâine

Când se strică prăjitorul de pâine, este foarte enervant. S-ar putea să vă gândiți rapid că trebuie să vă înlocuiți imediat aparatul sau să îl reparați. De fapt, de multe ori nu este așa. Piesele pot fi reparate mai ușor decât v-ați aștepta. Repararea are de fapt doar avantaje. Este bun pentru portofelul dumneavoastră și pentru mediu. Prin repararea aparatului dumneavoastră, contribuiți la o lume ecologică și sustenabilă. Dacă reparați aparatul și nu îl aruncați la gunoi, contribuiți la reducerea deșeurilor electronice. Prin repararea aparatului dumneavoastră, îi prelungiți durata de viață. Pe lângă faptul că este bun pentru mediu, este bun și pentru portofelul dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că apelarea la un mecanic sau comandarea unui aparat complet nou este adesea mult mai costisitoare decât cumpărarea unei piese noi. Prin urmare, vă recomandăm întotdeauna să vedeți mai întâi dacă puteți repara aparatul. În acest scop, am dezvoltat un instrument în colaborare cu Natuur & Milieu. Acest instrument vă spune în 5 pași dacă vă puteți repara sau nu aparatul. Efectuați verificarea reparației aici, la FixPart.

Prăjitorul de pâine se grăbește rău

Se poate întâmpla ca prăjitorul de pâine să prăjească doar o parte a feliei de pâine. În acest caz, este posibil ca problema să fie legată de arcurile prăjitorului de pâine. Verificați dacă arcurile de susținere a coșului nu s-au deplasat. Aceste arcuri, pe lângă faptul că sunt deplasate, pot fi și rupte. În acest caz, puteți înlocui arcurile grătarelor de susținere fără probleme!

Serviciul FixPart

FixPart încearcă să ajute clientul ori de câte ori este necesar. FixPart are o gamă largă de produse și, prin urmare, se așteaptă ca fiecare client să poată găsi o piesă sau un accesoriu la FixPart. Nu sunteți sigur că produsul pe care doriți să îl cumpărați este piesa potrivită pentru aparatul dumneavoastră? Apoi, utilizați motorul nostru de căutare. Puteți căuta după dispozitiv, marcă sau număr de model. Atunci când căutați după numărul de tip, veți obține imediat o listă de produse care se potrivesc garantat aparatului dumneavoastră. Deoarece căutați după numărul de tip, găsim imediat produsele care se potrivesc aparatului dvs. specific. În acest fel, nu trebuie să faceți o achiziție de ghicit, dar puteți fi sigur că puteți folosi piesa în timpul reparației. Întrebări despre numărul de tip? Atunci vă rugăm să ne contactați prin intermediul e-mail-ului nostru suportclienti@fixpart.ro. O parte din gama FixPart este reprezentată de stocul furnizorilor, iar cealaltă parte de stocul propriu. Un bun contact cu furnizorii noștri ne permite să avem aproape toate produsele în stoc. Acest lucru ajută la asigurarea unui timp de livrare rapid pe care încercăm să îl realizăm. Atunci există o șansă bună ca mâine să vă puteți aștepta comanda la domiciliu. De asemenea, puteți vedea în informațiile despre produs când vă puteți aștepta la produsul dumneavoastră. Întrebări legate de comandă sau de livrare? Nu ezitați să ne contactați. Puteți face acest lucru trimițând un e-mail la adresa suportclienti@fixpart.ro sau completând formularul de contact de pe site-ul nostru.

Copac

FixPart a plantat deja 607 copaci

Copac

15% până la următorul copac

FixPart lucrează împreună cu Repair Cafe și TreesForAll pentru un viitor mai verde. Vezi toate inițiativele noastre sustenabile și contribuie cu comanda ta.

Unde pot găsi numărul modelului?
Prăjitor de pâine Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.