Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Piese de schimb Ariston   banner

Piese de schimb Ariston

Găsește cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul tău.

Eu caut
Alege produsul
potrivit pentru mine
Alege aparatul tău
Ariston Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Căutați o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru aparatul tău Ariston? Putem furniza mai mult de 24.821 Ariston produse pentru aparatură electrocasnică, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege aparatul Ariston, categoria produsului sau vizualizează produse populare pentru Ariston aparate.

Produse populare pentru aparatele Ariston

Piese de schimb și accesorii Ariston de la FixPart

FixPart colaborează îndeaproape cu Ariston pentru a vă putea oferi toate piesele și accesoriile pe care le căutați. Vă puteți gândi la piese originale, dar și la piese de schimb sau piese de imitație. Ariston furnizează numai piese și accesorii de calitate superioară. Suntem mândri să vă oferim aceste piese, astfel încât să vă puteți folosi aparatul mai mult timp. Acest lucru este benefic pentru mediu, dar și pentru portofelul dumneavoastră. 

Despre Ariston

Ariston este inițial un producător britanic (parte a Indesit) de piese și accesorii pentru toate tipurile de aparate de uz casnic, cum ar fi frigidere Ariston, congelatoare Ariston, aparate de bucătărie Ariston, mașini de spălat rufe Ariston, mașini de spălat vase Ariston, uscătoare Ariston, mixere Ariston și mașini de cafea Ariston. În 2007, Indesit a preluat Hotpoint și a fuzionat-o cu marca proprie Ariston, creând Hotpoint-Ariston. Prin urmare, Ariston este cunoscut și sub numele de Hotpoint-Ariston și puteți găsi aceste piese cu ușurință la FixPart.

Comandarea pieselor de schimb Ariston

Ariston are o gamă foarte largă de produse care se pot strica uneori. La FixPart puteți comanda o mulțime de piese de schimb pentru produsele Ariston pentru a le repara. Furnizăm, de exemplu, piese de schimb pentru extractoarele Ariston, piese de schimb pentru mașinile de spălat vase Ariston, piese de schimb pentru plita Ariston și multe altele. Gândiți-vă la produse originale, dar și la piese de imitație care se potrivesc și ele în aceste dispozitive.

Piese pentru cuptorul Ariston

Ariston are o mulțime de cuptoare diferite. Cuptoarele Ariston sunt de o calitate excelentă, dar, din păcate, se poate întâmpla ca acestea să se strice. Ceva simplu, cum ar fi o lampă în cuptor, nu este esențial, dar poate fi foarte frustrant atunci când se strică. La FixPart puteți comanda ușor și rapid o lampă pentru cuptor Ariston. Și, bineînțeles, avem mult mai multe piese de cuptor.

Ariston piese de schimb frigider

O problemă frecventă a frigiderelor este că balamalele ușii se rup sau se uzează. Atunci când balamalele ușii frigiderului sunt rupte, frigiderul nu se mai poate închide corect. Din acest motiv, menține frigiderul la temperatura potrivită, ceea ce presupune un consum mult mai mare de energie. Balamalele Ariston sunt ușor de găsit pe site-ul nostru. În afară de aceasta, există multe alte piese pentru frigiderele Ariston.

Piese de schimb pentru încălzitorul de apă Ariston

Ariston are o mulțime de boilere și încălzitoare în gama lor. Mai ales iarna este foarte enervant când trebuie să stai în frig. Adesea, puteți repara singur cazanul sau încălzitorul. Se întâmplă mai des ca elementul de încălzire să se defecteze. Îl puteți comanda de la FixPart și îl puteți înlocui singur. Piesele de schimb pentru cazane și încălzitoare Ariston pot fi comandate la FixPart.

Ariston Piese de schimb pentru hota de bucătărie

Dacă extractorul nu funcționează corect, poate provoca mirosuri neplăcute în toată casa. De aceea, este important să vă întrețineți hota de bucătărie Ariston și să înlocuiți orice piesă defectă. Filtrul hotei de bucătărie se murdărește foarte mult în timp și trebuie înlocuit. FixPart are filtrul potrivit pentru aproape toate hotele de aspirație Ariston.

Piese de schimb pentru mașina de spălat vase Ariston

Aproape toate gospodăriile din zilele noastre au o mașină de spălat vase. Acesta este, de asemenea, un dispozitiv care este utilizat zilnic. Cu atât mai enervant este atunci când mașina de spălat vase este stricată. O mașină de spălat vase stricată poate avea mai multe cauze. FixPart are o soluție pentru aproape toate problemele. Se poate întâmpla, de exemplu, ca ceva din interiorul mașinii de spălat vase să se spargă, cum ar fi un furtun sau un întrerupător, dar un coș de tacâmuri spart este la fel de enervant. Pentru toate aceste neplăceri, suntem pregătiți pentru dumneavoastră cu o piesă de schimb pentru mașina de spălat vase Ariston.

Piese de schimb pentru aragaz Ariston

Din nefericire, uneori se poate rupe ceva pe o placă de gătit. Gândiți-vă la butoanele care se sparg sau la arzătoarele care nu mai funcționează. Din fericire, FixPart are o mulțime de piese de schimb pentru aragazul Ariston. O altă problemă care apare uneori este că se rupe capul arzătorului. În cazul în care capul arzătorului este spart, focul nu va mai fi răspândit uniform, ceea ce face ca gătitul să fie foarte dificil. Găsiți Ariston burner heads la FixPart.

Alte mărci de la FixPart

După cum am menționat mai sus, la FixPart puteți găsi diferite piese pentru aparatul dumneavoastră Ariston. Dar, avem mai mult decât piese de schimb Ariston, avem, de asemenea, piese de schimb Whirlpool, piese de schimb Bosch, piese de schimb AEG și piese de schimb ATAG. Puteți comanda piese de schimb Ariston la FixPart.

Serviciul de la FixPart

Dacă nu reușiți să vă descurcați singur, puteți apela întotdeauna la serviciul clienți FixPart. Pentru a găsi piesa de schimb potrivită pentru Ariston, serviciul clienți vă va ajuta. Dacă nu sunteți sigur că ați indicat numărul de tip corect, puteți întreba serviciul de asistență pentru clienți. Acest lucru este foarte important pentru a găsi piesele de schimb Ariston potrivite. Cu un număr de tip greșit, puteți comanda din greșeală o piesă greșită. De asemenea, atunci când găsiți o piesă de care nu sunteți sigur, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți. Vom afla dacă produsul se potrivește aparatului dumneavoastră și dacă aveți nevoie de o altă piesă. Ne puteți contacta prin e-mail la suportclienti@fixpart.ro. De asemenea, puteți completa formularul de contact.

Copac

FixPart a plantat deja 607 copaci

Copac

15% până la următorul copac

FixPart lucrează împreună cu Repair Cafe și TreesForAll pentru un viitor mai verde. Vezi toate inițiativele noastre sustenabile și contribuie cu comanda ta.

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
Ariston Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.