Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Piese de schimb Indesit   banner

Piese de schimb Indesit

Găsiți cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul Indesit dumneavoastră.

Eu caut
Alege produsul
potrivit pentru mine
Alege aparatul tău
Indesit Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Căutați o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru aparatul tău Indesit? Putem furniza mai mult de 26.687 Indesit produse pentru aparatură electrocasnică, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege aparatul Indesit, categoria produsului sau vizualizează produse populare pentru Indesit aparate.

Produse populare pentru aparatele Indesit

Piese de schimb și accesorii Indesit de la FixPart

Doriți să găsiți Indesit piese de schimb sau Indesit accesorii pentru aparatul dumneavoastră? Aveți nevoie de piese de schimb pentru frigiderul dvs. Indesit, mașina de spălat rufe Indesit, mașina de spălat vase Indesit sau hota Indesit? Datorită bunei noastre relații cu Indesit, avem o gamă largă de piese de schimb și accesorii Indesit pentru aparatul dumneavoastră, cum ar fi un filtru de carbon Indesit, o roată de coș Indesit, o pompă Indesit sau un braț de pulverizare Indesit. La FixPart puteți găsi piese de schimb pentru un număr mare de aparate Indesit.

Despre Indesit

Indesit este un producător italian de piese de schimb și accesorii pentru aparate de uz casnic, cum ar fi mașini de spălat rufe, uscătoare, mașini de spălat vase, frigidere și hote de aspirație. Este unul dintre cei mai mari producători din Europa și este cunoscut în întreaga lume. În 1975, Merloni Elettrodomestici Spa a fost fondată de Vittorio Merloni. În 1985, Merloni a preluat Indesit, deoarece inițial erau concurenți importanți. Din 2005, compania se numește Indesit.

În prezent, Indesit este unul dintre cei mai mari producători europeni de aparate și componente pentru electrocasnice. Slogan: ''Tot ceea ce vedeți în Indesit''. Compania are peste 16.000 de angajați. În 1988, compania a avut o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro. Astfel, compania a devenit al patrulea cel mai mare producător de electrocasnice din Europa. În 1994, compania avea vânzări de aproape 2 miliarde de euro și o cotă de piață de 10% în Europa. Un an mai târziu, compania a achiziționat o treime din Star SpA. În 2002, a achiziționat întreaga companie.

În 1999, a achiziționat compania Panini, care producea autocolante. În 2000, Indesit a achiziționat Philco și Stinol. Astfel, compania a obținut o cotă semnificativă pe piața rusă. În anii care au urmat, mai multe fabrici au fost închise și sute de muncitori au fost concediați. În 2014, compania a fost achiziționată de compania americană Whirlpool Corporation. Whirlpool a cumpărat o participație de 60% din companie pentru 758 de milioane de euro. Astfel, Whirlpool a devenit lider în Italia, Regatul Unit și Rusia.

Aparate Indesit

Avem multe piese de schimb pentru multe aparate Indesit diferite. De exemplu, avem multe piese pentru mașini de spălat Indesit și piese pentru uscătoare Indesit. Avem, de asemenea, multe piese pentru mașini de spălat și uscătoare Indesit și piese pentru frigidere Indesit. Avem, de asemenea, piese pentru congelator Indesit și piese pentru cuptorul Indesit. Avem, de asemenea, piese de schimb pentru cuptorul cu microunde Indesit și piese pentru plita Indesit.

În plus, avem piese pentru hota de bucătărie Indesit, piese pentru aragaz Indesit și, în cele din urmă, piese pentru mașina de spălat vase Indesit. La FixPart puteți găsi piese de schimb pentru multe dispozitive Indesit. Avem, printre altele, piese de schimb pentru mașini de spălat Indesit. Avem, de asemenea, piese de schimb pentru mașina de spălat vase Indesit și piese de schimb pentru uscătorul de rufe Indesit. Pentru piese de schimb pentru frigider congelator Indesit puteți veni, de asemenea, la noi. Avem, de asemenea, o gamă largă de piese de schimb pentru uscătorul de rufe cu condensator Indesit.

În cazul în care aparatul dumneavoastră Indesit are o problemă, puteți contacta oricând serviciul nostru de asistență pentru clienți pentru o piesă de schimb sau un accesoriu. Vă recomandăm să vizitați mai întâi serviciul clienți Indesit pentru a găsi piesa de care aveți nevoie. Avem piese pentru aproape toate aparatele Indesit. Puteți să le găsiți și să le comandați ușor și rapid. Puteți urmări pachetul după ce ați comandat.

Piese de schimb Indesit

Avem multe piese de schimb pentru aparatele Indesit. Gândiți-vă, de exemplu, la manualele de instrucțiuni. Manualele de instrucțiuni pentru mașini de spălat Indesit pot fi comandate de la noi. De asemenea, avem și alte piese pentru mașini de spălat Indesit. De exemplu, cauciucurile pentru ușile mașinilor de spălat Indesit. De asemenea, se poate întâmpla ca mașina de spălat să se defecteze. Resetarea mașinii de spălat Indesit ar putea fi o soluție, dar de multe ori nu este. Piesele pentru mașini de spălat Indesit pot fi găsite cu ușurință la noi.

Un manual al mașinii de spălat Indesit poate fi de mai mult ajutor. Garanția mașinii de spălat Indesit poate fi găsită pe site-ul Indesit. Astfel, puteți vedea dacă mai aveți sau nu garanție. Atunci când mașina dvs. de spălat vase Indesit are ceva, puteți, de asemenea, reseta mașina dvs. de spălat vase Indesit. Pentru alte defecțiuni Indesit, puteți vizita Indesit sau puteți apela la un tehnician. Indesit filtru mașină de spălat uscător este ușor de găsit la noi. Avem piese de schimb pentru multe mașini de spălat vase Indesit.

Inversarea ușii frigiderului Indesit se poate face adesea cu balamale diferite. Lampa frigiderului Indesit poate fi înlocuită cu lămpi noi. Uscător Indesit este, de asemenea, posibil să comandați piese de schimb pentru. De asemenea, puteți să cumpărați și să comandați centura poli v pentru mașina de spălat Indesit. Adesea, comenzile noastre ajung a doua zi. Dar, uneori, acestea sunt disponibile în comandă de 6 zile.

La noi puteți găsi filtre, carcase și motoare pentru aspiratoare Indesit. De asemenea, puteți găsi la noi butoane de aragaz Indesit, ferestre, mânere și cauciucuri. În plus, avem și cauciucuri pentru frigidere Indesit, benzi pentru uși, sertare, mânere, uși și plăci de sticlă. De asemenea, puteți căuta capete de arzător pentru plită Indesit, aprinderi cu scântei și suporturi. Pentru cuptorul dvs. Indesit, puteți comanda panouri, mânere, grile și module. 

Aveți nevoie de piese pentru mașina dvs. de spălat vase Indesit, cum ar fi coșuri, roți, butoane, brațe de pulverizare și mânere? Le puteți găsi la noi. Avem, de asemenea, sertare, mânere, uși, compartimente și lămpi pentru congelator Indesit. Avem, de asemenea, module, uși și carcase pentru uscătoare Indesit. Pentru mașina dvs. de spălat Indesit, avem uși, rulmenți, cuve și cauciucuri. De asemenea, avem carcase, manșete, suporturi și mânere pentru mașina dumneavoastră de spălat Indesit. Dacă nu știți de ce produs aveți nevoie, puteți utiliza manualul de instrucțiuni.

Pentru cuptorul dvs. cu microunde Indesit avem cadrane, motoare, mânere, uși, grile, butoane și piese de cauciuc. Avem, de asemenea, plăci de mică și elemente de încălzire pentru cuptorul cu microunde Indesit. Produsele Indesit populare sunt: Periile de carbon Indesit, curelele Indesit, pompele de scurgere Indesit, coastele de spălare Indesit, cauciucurile Indesit, coșurile de tacâmuri Indesit și plăcile de sticlă Indesit. Așadar, avem piese de schimb pentru multe aparate Indesit. Aceste piese sunt ușor și rapid de comandat. Adesea, acestea pot fi găsite foarte repede. Dacă nu este cazul, vă recomandăm să cereți ajutorul personalului nostru. Împreună cu dumneavoastră, vom căuta produsul potrivit.

Serviciul FixPart

Avem în stoc majoritatea produselor de pe site-ul nostru. Prin urmare, putem asigura o livrare rapidă. În cele mai multe cazuri, acest lucru înseamnă că veți primi comanda a doua zi. Considerăm că satisfacția clienților este foarte importantă. Aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi? Putem fi contactați prin e-mail la suportclienti@fixpart.ro. De asemenea, este posibil să completați formularul nostru de contact. Vom face tot posibilul pentru a vă răspunde la întrebare cât mai curând posibil.

Copac

FixPart a plantat deja 646 copaci

Copac

14% până la următorul copac

FixPart lucrează împreună cu Repair Cafe și TreesForAll pentru un viitor mai verde. Vezi toate inițiativele noastre sustenabile și contribuie cu comanda ta.

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
Indesit Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.