Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Piese de schimb Samsung   banner

Piese de schimb Samsung

Găsește cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul tău.

Eu caut
Alege produsul
potrivit pentru mine
Alege aparatul tău
Samsung Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Căutați o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru aparatul tău Samsung? Putem furniza mai mult de 78.564 Samsung produse pentru aparatură electrocasnică, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege aparatul Samsung, categoria produsului sau vizualizează produse populare pentru Samsung aparate.

Produse populare pentru aparatele Samsung

Piese de schimb și accesorii Samsung de la FixPart

Samsung este cunoscut pentru produsele sale de top. În special Samsung telefon mobil, Samsung TV, mașinile de spălat Samsung și frigiderele Samsung sunt foarte populare. La FixPart veți găsi aproape toate piesele și accesoriile Samsung pentru dispozitivul dumneavoastră Samsung.

Dispunem de o gamă largă de produse, dintre care majoritatea sunt disponibile pe stoc. De exemplu, dacă sunteți în căutare de piese pentru frigidere Samsung sau piese pentru televizoare Samsung. Prin urmare, vă putem furniza rapid piesele Samsung potrivite. Aruncați o privire rapidă la gama noastră și găsiți piesa pe care o căutați!

Despre Samsung

Samsung a fost fondată în 1938 de Lee Byung-Chull. Samsung a produs deja peste 20 de milioane de televizoare Samsung. Deci, există multe piese de televiziune Samsung. Datorită vânzărilor bune ale televizorului Samsung, au devenit cunoscute și alte produse Samsung. De exemplu, cuptoarele cu microunde Samsung și mașinile de spălat Samsung.

Samsung a început ca o mică societate comercială cu 40 de angajați. Samsung a devenit rapid unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume. În prezent, compania se concentrează, de asemenea, pe mașini de spălat și cuptoare cu microunde. Samsung vinde, de asemenea, multe piese originale Samsung pentru mașini de spălat și piese originale Samsung pentru telefoane.

De la inventarea aspiratorului, Samsung s-a concentrat pe producția de aspiratoare, mașini de curățat podelele și aparate de curățat cu presiune înaltă. Unele modele sunt deosebit de potrivite pentru piața profesională. Dar Samsung produce, de asemenea, aspiratoare de uz casnic și aparate de curățat cu înaltă presiune. Atunci când proiectează și fabrică produse, Samsung se străduiește să obțină cea mai înaltă calitate posibilă. Inovarea este foarte importantă aici. Trebuie să se țină seama de nevoile în schimbare ale pieței. Acest lucru este necesar pentru a putea oferi soluții adecvate comercianților cu amănuntul și utilizatorilor finali. În plus, relațiile valoroase cu partenerii sunt, de asemenea, foarte importante.

Prin urmare, suntem foarte mulțumiți de relația noastră cu Samsung. Acest lucru ne permite să oferim clienților o gamă largă de piese și accesorii Samsung. Deși dispozitivele Samsung sunt de o calitate excelentă, este întotdeauna posibil ca o piesă să se uzeze, să se rupă sau să trebuiască să fie înlocuită din cauza utilizării frecvente.

În cazul în care restul dispozitivului Samsung este încă în stare bună, este o pierdere să cumpărați unul nou. Înlocuirea unei singure piese Samsung este adesea o soluție mai bună, atât pentru portofelul dumneavoastră, cât și pentru mediu. Noua piesă Samsung vă va permite să vă bucurați din nou de un dispozitiv Samsung care funcționează corect.

Piese de schimb Samsung

Așa cum am descris deja, avem o gamă largă de piese Samsung. Avem piese pentru mașini de spălat vase Samsung, piese pentru televizoare Samsung și piese pentru mașini de spălat Samsung, printre altele. Dar nu numai atât, este cuptorul cu microunde stricat? Avem, de asemenea, piese pentru cuptoarele cu microunde Samsung. Avem piese originale Samsung. Dar puteți opta și pentru o piesă de schimb sau o piesă de imitație. Acest lucru este adesea mult mai ieftin. Puteți vedea, de asemenea, dacă există opțiuni alternative cu piesa respectivă.

Pentru a face găsirea piesei potrivite cât mai ușoară, FixPart vă oferă mai multe modalități de căutare. Este posibilă căutarea în cadrul categoriei de dispozitive. Căutați, de exemplu, un furtun nou pentru aspirator? Apoi, puteți căuta în categoria hoover. Dar dacă știți deja marca aparatului, puteți căuta și în cadrul categoriei de mărci. În cadrul categoriei de mărci, sunt indicate diferitele aparate disponibile.

În acest fel, puteți vedea rapid ce piese sunt disponibile în sortimentul nostru pentru aparatul dumneavoastră. Este posibilă chiar și căutarea după numărul de tip. Numărul de tip se găsește adesea pe un autocolant de pe aparat. Dacă introduceți acest număr de tip pe site, vom căuta piesele corespunzătoare.

În gama noastră de piese și accesorii pentru telefoane Samsung, avem produse potrivite pentru cele mai recente modele. Aruncați o privire pentru a vedea dacă produsul dorit poate fi găsit în gama noastră! Nu găsiți produsul pe care îl căutați? Contactați serviciul nostru pentru clienți și vă vor ajuta cu plăcere!

Piese pentru cuptorul Samsung și cuptorul cu microunde Samsung

Samsung realizează în principal produse comerciale. Printre produsele comerciale se numără cuptoarele cu microunde. Acestea sunt cuptoare cu microunde foarte compacte, dar puternice. Cuptoarele cu microunde au adesea piese specifice fiecărei mărci sau fiecărui model. De aceea, la noi puteți găsi multe piese pentru cuptoare cu microunde Samsung.

Să luăm ca exemplu placa turnantă Samsung. Avem platanul original Samsung, dar avem, de asemenea, mai multe platane de la furnizori alternativi care sunt potrivite pentru cuptoarele cu microunde Samsung. În afară de placa turnantă, avem multe alte piese pentru cuptorul cu microunde, cum ar fi roți, un element de încălzire, cauciuc pentru ușă, sticlă pentru ușă și multe altele. În acest fel, puteți obține rapid piesele potrivite pentru a vă face cuptorul cu microunde să fie din nou ca nou.

Piese pentru televizoare Samsung

Samsung produce mai multe tipuri diferite de televizoare. Acestea au televizoare LCD, precum și televizoare 3D. Dacă doriți să vizionați un film frumos, televizoarele Samsung oferă o calitate bună. Avem piese de schimb pentru televizoare Samsung în gama noastră. De exemplu, o bază sau un suport. Nu găsiți piesa de care aveți nevoie? Apoi, este posibil să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți. Unele piese pot fi solicitate.

Alte dispozitive Samsung

La FixPart puteți obține și piese pentru alte dispozitive Samsung, cum ar fi: manșetă pentru mașina de spălat și filtru de apă pentru frigider. Dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru electrocasnice Samsung, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență clienți sau să aruncați o privire în magazinul nostru online.

Alte mărci de la FixPart

La FixPart veți găsi o gamă extinsă de piese Samsung. Dar avem mult mai multe, inclusiv piese LG. La fel ca și Sony, LG este activă în domeniul televizoarelor și al electrocasnicelor. Avem, de asemenea, piese de schimb pentru bine-cunoscutele aspiratoare Dyson. În plus, avem, de asemenea, piese de schimb pentru branduri bine cunoscute de electrocasnice și aparate de bucătărie, cum ar fi Miele, Bosch și Siemens. Deci, puteți veni la noi și pentru piese pentru aceste mărci. Ne puteți căuta după marcă, dar și după tipul de aparat. Aveți probleme cu frigiderul, de exemplu? Apoi puteți căuta piesa dorită în categoria de piese de frigider.

Marca și numărul de model al articolului sunt întotdeauna menționate. Nu puteți afla dacă articolul este potrivit pentru aparatul dumneavoastră Miele? Apoi, este întotdeauna posibil să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți. Vom afla cu plăcere pentru dumneavoastră.

Serviciul de FixPart

Deoarece ținem majoritatea produselor în stoc, putem asigura o livrare rapidă. Acest lucru înseamnă, de obicei, că comanda dvs. va fi livrată a doua zi. Satisfacția dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi? Ne puteți contacta prin e-mail la suportclienti@fixpart.ro. De asemenea, este posibil să completați formularul nostru de contact. Vom face tot posibilul pentru a vă răspunde la întrebare cât mai curând posibil.

Copac

FixPart a plantat deja 607 copaci

Copac

15% până la următorul copac

FixPart lucrează împreună cu Repair Cafe și TreesForAll pentru un viitor mai verde. Vezi toate inițiativele noastre sustenabile și contribuie cu comanda ta.

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
Samsung Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.