Peste 15.000.000 de piese de schimb disponibile
FixPart este bun pentru mediu și pentru portofel

Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Privileg piese de schimb   banner
Privileg

Privileg piese de schimb

Găsiți cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul dumneavoastră.

Alege aparatul tău
Privileg Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.

Căutați o piesă de schimb, un produs de întreținere sau un accesoriu pentru aparatul tău Privileg? Putem furniza mai mult de 38.402 Privileg produse pentru aparatură electrocasnică, dintre care majoritatea sunt pe stoc. Alege aparatul Privileg, categoria produsului sau vizualizează produse populare pentru Privileg aparate.

Alege aparatul tău Privileg

Alege categoria produsului

Produse populare pentru aparatele Privileg

Piese de schimb și accesorii pentru aparate Privileg

Căutați piese și accesorii pentru aparatele dumneavoastră Privileg? Atunci ești în locul potrivit! La FixPart, vindem multe piese și accesorii diferite pentru aparate de diferite mărci. Aceasta include aparatele Privileg. Este, desigur, foarte enervant atunci când aparatul dumneavoastră nu mai funcționează corect. Din fericire, livrăm produsele noastre foarte repede, adesea în decurs de o zi. Astfel, veți primi rapid piesele și accesoriile comandate și veți putea să vă reparați aparatul. Astfel, nu veți rămâne mult timp fără un aparat funcțional. Așa că aruncați o privire rapidă pe site-ul nostru și comandați piesele și accesoriile de care aveți nevoie!

Despre Privileg

Privileg a fost o marcă comercială a companiei Quelle, deținută în prezent de producătorul american de aparate de uz casnic Whirlpool Corporation. Marca Privileg a fost înregistrată de Quelle în 1964. Acesta includea în principal aparate de uz casnic, cum ar fi frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat, mașini de gătit, radiatoare și mașini de cusut. În 2006, marca deținea o cotă de piață de 23% pentru frigidere și de 29% pentru congelatoare în Germania. În 2009, majoritatea aparatelor comercializate sub denumirea Privileg erau de la binecunoscuta marcă Electrolux. La 5 noiembrie 2009, s-a anunțat că Otto Group a achiziționat drepturile asupra mărcii Privileg. În martie 2010, Otto a vândut drepturile asupra mărcii comerciale producătorului american de electrocasnice Whirlpool Corporation. Whirlpool a planificat apoi să producă în viitor frigidere, uscătoare de rufe, mașini de spălat și mașini de gătit, printre altele, sub acest nume. În acest fel, Privileg este o marcă încă des întâlnită în gospodării.

Există multe aparate diferite de la marca Privileg. De exemplu, mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase, aspiratoarele, aragazurile, uscătoarele de rufe și frigiderele Privileg, printre altele. Toate aparatele Privileg sunt compuse din diverse piese și accesorii. Din păcate, aceste piese și accesorii se defectează uneori. Din fericire, vindem piese de schimb și accesorii pentru toate aparatele Privileg. Cu siguranță vei găsi o piesă de schimb pentru aparatul tău! În plus față de piesele și accesoriile originale Privileg, avem, de asemenea, piese și accesorii replică și imitație potrivite pentru aparatele Privileg. Aruncați o privire rapidă la gama noastră completă de piese și accesorii Privileg!

Comandați piese de schimb pentru aparatele Privileg

La FixPart, avem o gamă largă de piese și accesorii Privileg. Vă puteți gândi la o hotă, un congelator, un uscător de rufe, un cuptor cu microunde, un aspirator, un cuptor, un robot de bucătărie și multe altele. Dacă aruncați o privire rapidă asupra gamei noastre largi, veți găsi cu siguranță piesele potrivite pentru aparatele dumneavoastră Privileg. 

Asigurați-vă doar că comandați produsul de înlocuire potrivit pentru aparatul dumneavoastră. În acest fel, vă puteți asigura că aparatul funcționează din nou în mod corespunzător și rapid. Pentru a fi sigur că comandați produsul potrivit, puteți căuta pe site-ul nostru după numărul de tip al aparatului dumneavoastră. În acest caz, veți găsi toate piesele și accesoriile care se vor potrivi cu siguranță. Gata cu îndoielile!

Ai nevoie de ajutor pentru a găsi piesa sau accesoriul potrivit pentru aparatul tău Privileg? Atunci vom fi bucuroși să vă ajutăm! În acest caz, puteți solicita un produs prin intermediul site-ului nostru web sau ne puteți contacta.

Piese și accesorii pentru frigider Privileg

Frigiderul este adesea indispensabil în multe gospodării. Prin urmare, este foarte enervant atunci când se strică. Din fericire, avem multe piese și accesorii diferite pentru frigiderele Privileg. Gândiți-vă, de exemplu, la un compartiment de ușă, un sertar pentru legume, o placă de sticlă, un termostat sau o balama. Aruncați o privire rapidă la gama noastră extinsă!

Piese și accesorii pentru aragaz Privileg

Aragazul este utilizat pentru gătit. Atunci când aragazul nu mai funcționează corect, este enervant. Din fericire, puteți rezolva adesea problemele cu aragazul dumneavoastră prin înlocuirea uneia sau a câtorva piese și/sau accesorii. De exemplu, este posibil să fie necesară înlocuirea elementului de grătar, a termostatului sau a butoanelor. Aruncați o privire rapidă la gama noastră de piese de schimb pentru aragaz Privileg și accesorii!

Piese și accesorii pentru mașini de spălat Privileg

Mașina dumneavoastră de spălat rufe Privileg este stricată? Atunci verificați mai întâi dacă poate fi reparat cu piese de schimb și accesorii de la FixPart. Acesta este adesea cazul! De exemplu, căutați un simmer de mașină de spălat, un element de încălzire, o pompă sau un cauciuc de ușă? Atunci ați ajuns la locul potrivit! Aruncați o privire la gama de piese și accesorii pentru mașini de spălat Privileg.

Serviciul FixPart

Pe site-ul nostru veți găsi o gamă extinsă de piese și accesorii pentru toate aparatele dumneavoastră. În cele mai multe cazuri, vă livrăm comanda chiar în următoarea zi lucrătoare! Acest lucru se întâmplă atunci când produsele comandate sunt în stoc. Acest lucru înseamnă că le putem livra imediat. Comandat astăzi este livrat mâine. Astfel, aparatul dvs. defect este reparat din nou rapid! Aveți vreo întrebare? Atunci întrebați echipa noastră de servicii pentru clienți! Suntem bucuroși să vă ajutăm. Contactați-ne trimițând un e-mail la suportclienti@fixpart.ro sau completând formularul de contact. Vă stăm la dispoziție și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta cât mai repede!

Copac

FixPart a plantat deja 525 copaci

Copac

29% până la următorul copac

FixPart lucrează pentru un viitor sustenabil împreună cu Repair Cafe și TreesForAll. Cu comanda ta contribui personal la un viitor mai ecologic.Vezi toate inițiativele noastre sustenabile

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
Privileg Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.