Peste 15.000.000 de piese de schimb disponibile
FixPart este bun pentru mediu și pentru portofel

Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

  Furtun   banner
furtun

Furtun

Găsiți cu ușurință piesa de schimb, produsul de întreținere sau accesoriul potrivit pentru aparatul dumneavoastră.

Alege aparatul tău
Alege marcă
Alege numărul modelului
Găsește numărul de model al aparatului tău.
Cauți furtun (sau șloag, tulumbă)? Putem oferi mai multe de 111.079 produse din categoria furtun, dintre care majoritatea sunt în stoc. Alege aparatul tău, marca aparatului sau vizualizează produsele populare din categoria furtun.

Alege aparatul tău

Alege marca aparatului tău

AEG piese de schimb Amica piese de schimb Ariston piese de schimb Bauknecht piese de schimb Beko piese de schimb Blomberg piese de schimb Bosch piese de schimb Bush piese de schimb Candy piese de schimb Electrolux piese de schimb Gorenje piese de schimb Hoover piese de schimb Hotpoint piese de schimb Hotpoint/Ariston piese de schimb Indesit piese de schimb LG piese de schimb Neff piese de schimb Privileg piese de schimb Samsung piese de schimb Sharp piese de schimb Siemens piese de schimb Smeg piese de schimb Whirlpool piese de schimb Zanussi piese de schimb
Prezentare generală a tuturor mărcilor

Popular în categoria furtun

Sfaturi pentru reparații

Vezi cele mai comune probleme și soluții.

Sfaturi pentru reparații
Copac

FixPart a plantat deja 553 copaci

Copac

36% până la următorul copac

FixPart lucrează pentru un viitor sustenabil împreună cu Repair Cafe și TreesForAll. Cu comanda ta contribui personal la un viitor mai ecologic.Vezi toate inițiativele noastre sustenabile

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.