Peste 15.000.000 de piese de schimb disponibile
FixPart este bun pentru mediu și pentru portofel

Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

Plată

FixPart vă oferă o serie de modalități de plată a comenzii dumneavoastră. Pentru a garanta cel mai sigur mediu de plată posibil cu o ușurință maximă, lucrăm cu MultiSafepay pentru majoritatea metodelor de plată. În acest fel, poți face cumpărături cu noi fără nicio grijă. Mai multe informații despre MultiSafepay pot fi găsite pe site-ul web MultiSafepay.

Card de credit

Doriți să plătiți prin un card de credit? Detaliile cardului tău de credit sunt trimise printr-o conexiune SSL securizată și nu sunt stocate. Plățile cu cardul de credit sunt primite direct de noi, iar comanda ta este procesată imediat. Cu noi, folosirea un card de credit la plata comenzii tale FixPart este complet gratuită!

Ramburs

Doriți să plătiți la livrare? Alegând Ramburs, puteți plăti comanda la curier în momentul livrării. Comanda dvs. va fi procesată imediat. Cu noi, folosirea Ramburs la plata comenzii tale FixPart este complet gratuită!

Apple Pay

Plătiți cu Apple Pay? Plățile cu Apple Pay vin direct la noi și comanda ta este procesată imediat. Cu noi, folosirea Apple Pay la plata comenzii tale FixPart este complet gratuită!

Google Pay

Plătiți cu Google Pay? Plățile cu Google Pay vin direct la noi și comanda ta este procesată imediat. Cu noi, folosirea Google Pay la plata comenzii tale FixPart este complet gratuită!

Prețurile afișate pe site includ TVA.

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.