Cercetați produsul sau aparatul

Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

Atenție

A fost detectată activitate neobișnuită în browser. Apasă clic pe butonul de mai jos pentru a reveni la site-ul web sau pentru a trimite un e-mail către serviciul nostru pentru clienți. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

Spare parts background
FixPart

Specialistul în piese de schimb, produse de întreținere și accesorii pentru toate aparatele tale.

Nature background
FixPart promovează sustenabilitatea

FixPart promovează sustenabilitatea și lucrează împreună cu Natuur & Milieu, Repair Café și TreesForAll. Prin comanda ta contribui personal la un viitor verde.

Vezi toate inițiativele noastre sustenabile
Appliance background
Sfaturi pentru reparații FixPart

Repararea este adesea mai ușoară decât crezi! Vezi problemele comune și soluțiile corespunzătoare în centrul nostru de reparații.

Vezi centru de reparații
Te putem ajuta cu ceva?

Adresează o întrebare serviciului nostru pentru clienți și te vom ajuta în cel mai scurt timp posibil!

Reprezentant suport clienți banner Suport clienți

Produse populare

Aceste produse sunt adesea cumpărate.

Alege marca aparatului tău

Pentru ce marcă cauți un produs?

Aparat stricat? Economisești costuri și contribui la un viitor durabil, reparându-l singur? Da, poți face asta!

FixPart are o gamă vastă de peste 15.000.000 de piese de schimb, produse de întreținere și accesorii pentru toate aparatele dumneavoastră. Acestea includ piese de hotă, piese de frigider, piese de mașină de spălat vase, piese de mașină de cafea, piese de mașină de spălat, piese de aspirator, piese de televizor și piese de cuptor cu microunde. Poți găsi mărci cunoscute și mai puțin cunoscute în magazinul nostru web.

Avem o gamă largă pentru toate aparatele aparate, inclusiv piese de schimb Bosch, piese Braun, piese Dyson, piese Siemens și piese Whirlpool. Avem în stoc multe produse originale, precum și produse OEM și aftermarket de înaltă calitate. Pentru majoritatea produselor noastre, dacă comanzi astăzi, livrarea va avea loc a doua zi, așa că comandă acum de la FixPart mânerul ușii, duza aspiratorului, filtrul, peria de cărbune, garnitura, placa turnantă, compartimentele ușii frigiderului și grilele.

Unde pot găsi numărul modelului?
  Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.