Logo FixPart

Cercetați produsul sau aparatul

Autentifică-te

Suport clienți

0
Coș de cumpărături

Coșul tău de cumpărături este gol în prezent. Nu găsești ceea ce cauți? Contactează serviciul pentru clienți.

Congelator - Replacing the door rubber

Dificultate: Ușor
Timp estimat: ± 15 minute

Doriți să înlocuiți cauciucul ușii de la congelator? Acest plan pas cu pas vă va ajuta să o faceți în cel mai scurt timp!

De ce aveți nevoie?

Înlocuirea cauciucului ușii congelatorului:

1. Îndepărtați vechiul cauciuc al ușii.
Desfaceți vechiul cauciuc al ușii slăbind-l la colțul superior. Încercați să desprindeți cauciucul vechi al ușii de la cusătură întinzându-l spre dumneavoastră. Puteți apoi să trageți restul cauciucului ușii pentru a-l desprinde astfel.

2. Puneți noul cauciuc al ușii.
Așezați noul cauciuc al ușii în colțul superior. Apăsați ferm noul cauciuc al ușii în cusătura și asigurați-vă că este bine fixat. Mai întâi, asigurați-vă că partea superioară este fixată, lucrând până la celălalt colț superior. Apoi coborâți pe laterale și apăsați ferm cauciucul ușii peste tot. Foarte bine, ați înlocuit cauciucul ușii congelatorului!

Înapoi la toate problemele și soluțiile pentru congelator

Unde pot găsi numărul modelului?
Congelator Alege aparatul tău
  Alege marcă

Alege aparatul tău

Alege marcă

Numărul corect este numărul de tip sau model și NU numărul de serie. Numărul modelului este o serie de numere și/sau litere. Uneori, numărul modelului conține o liniuță (-) sau o bară oblică (/).

Nu găsești aparatul tău? Trimite-ne o fotografie a plăcuței modelului și o descriere a produsului pe care îl cauți, apoi îți vom trimite un link către produsul corect.